Om oss

Solid Media er et veletablert digitalt markedsføringsbyrå med kontor i Oslo. Vi kan digital markedsføring, og mener det er bedre å ha skikkelig peiling på noe enn å forsøke å være litt gode på alt. Derfor har vi gjennom mange år spesialisert oss på annonsering gjennom Google Ads, Sosiale Medier og SEO (Søkemotoroptimalisering). Ved bruk av målrettet og datadreven annonsering sørger våre eksperter for at kundene havner hos deg, og ikke hos konkurrentene dine.

Hva er forskjellen på oss og andre digitalbyråer?

Vi skiller oss fra andre byråer ved å ikke være et fullservicebyrå. Skal man bli best på noe, må man ha fokus. Vi skaper gode resultater for kundene våre ved å fokusere på det vi er skikkelig gode på, fremfor å være litt flinke på alt. Derfor tilbyr vi markedsføring på nett gjennom bruk av Google Ads, SEO og Sosiale Medier, som er vår kjernevirksomhet. Sammen med å tilby den beste leveransen for våre kunder, er vår målsetning å være best i bransjen på oppfølging. Derfor er rådgivning en essensiell del av det vi leverer for våre kunder, uansett produkt eller kunde. Når du blir kunde hos oss får du en egen dedikert rådgiver, som følger deg gjennom hele samarbeidet og som sørger for at du vet hva markedsføringen på nett genererer for din bedrift , hver eneste måned.

Vårt team er dine spesialister

Uansett om du ønsker trafikk til nettsidene dine, økt konvertering eller bedre eksponering finner du all kompetansen som trengs for å kjøre vellykkede digitale kampanjer hos oss. Spesialistene våre jobber daglig med oppsett av annonser og optimalisering av eksisterende kampanjer for våre kunder. De er ansvarlig for å skape gode resultater som igjen rapporteres til din rådgiver som bistår deg som kunde med strategier og anbefalinger.

Hos oss har alle kunder sin personlige rådgiver til disposisjon. Rådgiveren sørger for å gi deg som kunde kontinuerlig oppfølging og lettfattelige rapporter slik at du hele tiden vet hva som skjer og hvilke resultater annonseringen genererer. Din rådgiver analyserer tiltak og resultater og passer på at dine media investeringer er fornuftig. De jobber tett med produksjonsavdelingen for å oppnå de beste resultatene for deg, og vet hva som skal til for å lykkes digitalt. Les hvordan vi har hjulpet våre kunder med deres digitale satsning her.

Dyrebare erfaringer

Solid Media har røtter tilbake til 2011 da selskapet Solid Publication ble startet med fokus på medieovervåking i digitale og sosiale medier. I 2013 byttet selskapet navn til Solid Media Group. I årene 2011 til 2015 kjøpte man opp selskaper innen web, e-commerce, SAAS, semantikk, reklame, innholdsproduksjon og yellow pages. Samtidig bygget man opp en betydelig virksomhet innen digital markedsføring i Norge.

Solid Media Group var en stor satsning, men med sitt brede fokus lyktes man ikke med å skape lønnsomhet. Siden 2015 har mange av selskapets datterselskaper blitt avviklet eller solgt.

I 2016 ble det gjennomført en restrukturering av Solid Media Group. I denne prosessen ble det gjort en gjennomgang av alle virksomhetsområder der det fremkom at man innenfor digital annonsering besatt en betydelig kompetanse i selskapet. Det var der selskapet leverte de beste dokumenterbare resultatene for kundene, det var der kundetilfredsheten var høyest og det var der man hadde høyest grad av gjentatte kjøp fra kunder.
Med denne innsikten ble det besluttet å starte opp Solid Media AS som skulle rendyrkes innenfor digital annonsering og SEO med små og mellomstore bedrifter som målgruppe. Siden den gang har Solid Media AS vokst med 55 % i året og snudd minusresultater til pluss. Den største forskjellen er at vi vet hvem vi eksisterer for. Vi er ikke lenger en totalleverandør og vi er ikke riktig byrå for alle kunder. Dog mener vi selv at vi har markedets beste prosesser, systemer og rutiner. Vårt viktigste fokus er kundeopplevelse og kvalitet. Vi ønsker at kundene våre skal lære av å samarbeide med oss. Når vi deler vår kunnskap skaper vi samtidig en bedre forståelse for jobben vi gjør og gjør kundene enda bedre kvalifiserte til å vurdere jobben vi gjør opp i mot alternativene. Som seriøs aktør med et kvalitativt fokus tror vi at vi tjener på full transparens.

Vi er ikke redde for å si nei til oppdrag vi ikke tror på, og vi sier nei om noen vil betale oss for å levere tjenester vi ikke anser oss selv som eksperter på. Kun på den måten kan vi sikre kvalitet i alle leveranser. Vi holder oss oppdaterte og tester alltid nye alternativer og teknologier som dukker opp, og som kan passe i vårt tjenestetilbud.

Så, hvorfor skal du velge oss?

Som Google Premier Partner hjelper vi deg med digital markedsføring i alle ledd. Vi har spesialister på alle felt som jobber for at din bedrift skal oppnå sine mål. Våre rådgivere hjelper dere fra start til slutt, og legger en plan for hvordan dere best mulig kan nå målene deres gjennom bruk av de ulike digitale kanalene. Vi har vår egen design avdeling som produserer innhold og design av annonser som gjenspeiler din bedrifts visuelle profil. Våre spesialister optimaliserer kampanjene kontinuerlig for å oppnå best mulige resultater, både på Google, gjennom SEO og Sosiale Medier. Deres rådgiver vil gi dere tett oppfølging og rapportere om jobben vi gjør og resultatene som genereres på en lettfattelig måte. Vi hjelper deg gjerne enten du er en liten, medium eller stor bedrift. Fyll ut skjema eller ring oss for å booke et helt uforpliktende møte med en av våre rådgivere!

Vil du vite mer?

Kontakt oss
Bli oppringt
Kontakt oss
Checkboxes *
Bli oppringt
Checkboxes *
Kontakt Oss