Rådgivning

Vi driver med personlig rådgivning innen digital markedsføring. Da må man snakkes regelmessig. Hos oss forholder du deg til én rådgiver gjennom hele samarbeidet, fra kontraktsinngåelse til månedlig rapportering. Dere har regelmessig kontakt– via telefon, e-post eller ansikt til ansikt. Sånn oppstår de virkelig gode relasjonene!

Kun et kontaktpunkt
I tillegg til et team med spisskompetanse på hvert sitt fagområde (Google Ads, SEO eller Sosiale Medier) har du alltid din egen rådgiver til disposisjon. Denne dedikerte personen er ditt kontaktpunkt hos Solid Media og er den som samordner alle aktivitetene du har hos oss. Din rådgiver analyserer tiltak og resultater og passer på at dine medieinvesteringer forvaltes på en god måte. Rådgiveren sørger for at du løpende får gode råd og oppfølging, samt gjennomgang av rapporter hver måned.

banner image
Digital rådgiver som sikrer resultater

Våre rådgivere er her for å hjelpe deg og din bedrift til å lykkes med digital markedsføring. I samarbeid med deg som kunde er de ansvarlige for utvikling av strategier basert på målgruppe og ønsket resultat for de aktivitetene som settes i gang. Basert på de månedlige resultatene og annonseringen som gjøres underveis, analyserer de markedsaktivitetene og kommer med forslag til budsjettfordeling.

Rådgiverne våre har god kommersiell teft, og sørger for at du som kunde til enhver tid har oversikt og kontroll, uansett hvilken tjeneste du har kjøpt av oss. Solid Media jobber hovedsakelig med kunder i SMB markedet, der markedsbudsjettene som oftest ikke er helt ubegrenset. Din rådgiver hjelper deg derfor med å prioritere de riktige kanalene slik at du skal få mest ut av pengene du investerer i markedsføringen, enten det er Google Ads, SEO eller Sosiale Medier.

Google Ads

Med vår kompetanse på Google Ads kan vi sørge for at du og din bedrift får økt synlighet, relevant trafikk til hjemmesidene deres og sannsynligvis flere kunder. Solid Media har den høyeste partnerstatusen et byrå kan få innenfor Google Ads, derfor kan du være helt trygg på at vi kan det vi driver med.

Les mer
SEO

De aller fleste vurderer kun de øverste søkeresultatene på Google – det er derfor helt avgjørende om dere er høyt oppe eller ikke. Vi hjelper deg og din bedrift høyere opp i søkeresultatene på Google.

Les mer
Sociale Medier

Gjennom annonsering på sosiale medier hjelper vi deg og din bedrift med å nå målgruppen du ønsker. Alt vi gjør måles, og vi bruker innsamlet data til å tilpasse og optimalisere annonsene løpende for å oppnå best mulig resultat til enhver til.

Les mer
Ønsker du bransjens beste oppfølging av
dine markedsaktiviteter på nett?
Fyll inn skjema nedenfor så tar vi kontakt med deg!
img-ikke-funnet
Alexander N Dahlstrøen
Senior Rådgiver
img-ikke-funnet
Lars Lillesveen
Client Success Manager
img-ikke-funnet
Guro Kvakkestad
Salgssjef

Vil du vite mer?

Kontakt oss
Bli oppringt
Kontakt oss
Checkboxes *
Bli oppringt
Checkboxes *
Kontakt Oss