Sosiale medier

Ønsker du økt relevant trafikk til din hjemmeside, flere henvendelser eller bare eksponering av dine varer og tjenester? Da kan markedsføring i de sosiale kanalene være rett for deg!

Sosiale Medier i dag
I dag brukes det mye tid på sosiale medier verden over. Dette gir oss en unik mulighet til å nå det riktige publikummet. I dag florerer det av reklame på sosiale medier så innhold har aldri vært viktigere enn det er i dag. Dagens generasjon er selektive når det gjelder hva de engasjerer seg i på sosiale medier. Derfor er det avgjørende å skille seg ut, slik at nettopp ditt budskap vekker nysgjerrigheten til ditt publikum.

banner image
section icon
Hva kan din bedrift få ut av markedsføring i sosiale medier?
Nedenfor har vi listet opp de 3 viktigste konkurransefordelene din bedrift kan oppnå hvis du annonserer på sosiale medier:
1
Treff din konkrete Målgruppe

Det er helt essensielt å nå den konkrete målgruppen i forbindelse med din annonsering, slik at du treffer de riktige personene med det riktige budskapet. De sosiale mediene gir deg og din bedrift unike muligheter for målretting og segmentering, da dette er informasjon som brukeren har oppgitt om seg selv:

– Demografi (kjønn, alder)
– Geografi (Land, fylke, by)
– Atferd
– Interesser

Eksempel: Det vil si at vi kan treffe damer som har fylt 30 år, som liker interiør og bor i Oslo, eller menn over 40 år som interesserer seg for biler og bor i Drammen. Vi kan også treffe personer som har vært inne på spesifikke nettsider (remarketing).

2
Større bevissthet Rundt din merkevare

Annonsering i sosiale medier egner seg godt for å skape engasjement og oppmerksomhet, noe som er viktig når du skal skape bevissthet rundt din merkevare.

3
Økt relevant trafikk som Skaper flere salg

Det unike med markedsføring i sosiale medier er at man kan nå ut til et bredt, men målrettet publikum. Dette gir deg muligheten til å få økt og relevant trafikk til til nettside eller landingsside, som konverterer.

Hvilke plattformer skal jeg velge?

Det finnes en mengde sosiale medier der ute. Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat, for å nevne noen. Nedenfor kan du lese hva som skiller de ulike plattformene fra hverandre og hvordan din bedrift kan nå ut til sin målgruppe.

Instagram - Visuell bildedeling

Instagram er en plattform hvor vi alle kan dele bilder og videoer. I dag er det 2,2 millioner brukere i Norge. 60% av alle nordmenn over 18 år med profil bruker kanalen hver dag. Dette gjør Instagram til en svært populær plattform. Kanalen passer godt for både privatpersoner og bedrifter. Det har vært en stor vekst de siste årene på plattformen, og i 2012 kjøpe Facebook opp Instagram. Det betyr at vi har svært gode muligheter for å nå din målgruppe på lik linje som Facebook.

Les mer
Facebook - Alle generasjoner på et sted

Facebook har 3,5 millioner brukere over 18 år i Norge, og har derfor mye potensiale for å treffe de riktige menneskene. Gjennom annonseverktøyet Facebook Business Manager tilbyr Facebook mange ulike målsetninger innenfor annonsering, som gjør at både store og små bedrifter kan lykkes med Facebook annonsering. Solid Media har dokumentert erfaring med annonsering på Facebook og vil på vegne av din bedrift sikre lønnsomme resultater.

Les mer
Snapchat - Kanalen for å nå den yngre målgruppe

I dag er det nesten 2,7 millioner nordmenn som har en Snapchat profil. På plattformen kan du annonsere gjennom Snap Ads, Geo-filter og Lenses. En stor andel av Snapchat brukerne er mellom 18 og 29 år, noe som gir god mulighet til å nå den yngre målgruppe. Snapchat er en kreativ kanal, og innholdet her bør være engasjerende. På denne kanalen har du mulighet til å være mindre formell enn du pleier.

Les mer
Linkdin - Treffe beslutningstakere i B2B?

LinkedIn har i dag 1,2 millioner registrerte profiler i Norge og er den største plattformen for profesjonelle nettverk, og medlemstallet øker for hver dag. LinkedIn bruker medlemsprofilene til målretting, Noe som gir oss mulighet til å målrette annonsene svært detaljert basert på:

-Jobb (tittel, stilling, funksjon)
-Bedrift (navn, størrelse, industri)
-Skole (hvilken skole, studiegrad, studiefelt)

Les mer

Slik leverer vi Sosiale Medier

I samarbeid med deg som kunde analyserer vi målsetning, budsjett og målgruppe, før vi ser på hvilke kanaler som gir best effekt. Deretter vil vi legge en sosiale medier strategi i tråd med dine mål og ambisjoner. Alt vi gjør måles, og vi bruker innsamlet data til å tilpasse og optimalisere annonsene løpende for å oppnå best mulig resultater til enhver tid.

Hvem har vi levert sosiale medier for?

Her kan du lese mer om hvordan våre kunder har lykkes med annonsering i sosiale medier.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster annonsering i sosiale medier?

I de sosiale kanalene betaler du for klikk, visninger og konverteringer. Kostnadene avhenger av kanal, størrelse på kampanje og hvilke mål man ønsker å oppnå. Sammen med deg kartlegger vi kjøpsstrategien, slik at vi oppnår best mulig resultat. I likhet med de andre digitale kanalene har vi stor kontroll over kostnadene som er relatert til annonseringen. Dette er en viktig faktor, da du kan tilpasse kampanjen underveis i annonseringen.

Hvilke bedrifter kan ha nytte av annonsering i sosiale medier?

Her kommer det ny tekst . I de sosiale kanalene betaler du for klikk, visninger og konverteringer. Kostnadene avhenger av kanal, størrelse på kampanje og hvilke mål man ønsker å oppnå. Sammen med deg kartlegger vi kjøpsstrategien, slik at vi oppnår best mulig resultat. I likhet med de andre digitale kanalene har vi stor kontroll over kostnadene som er relatert til annonseringen. Dette er en viktig faktor, da du kan tilpasse kampanjen underveis i annonseringen.

Vil du vite mer?

Kontakt oss
Bli oppringt
Kontakt oss
Checkboxes *
Bli oppringt
Checkboxes *
Kontakt Oss